A kiégett zsaru

 2011.06.02. 22:07

 Elérkeztünk egyik kedvenc karakterünkhöz a kiégett zsaru főhősig. Ő a főszereplő, a numero uno. Vizsgájuk meg közelebbről.


A kiégett zsaru egy senki, egy lúzer, mindenki utálja, de a végén mindig ő győz. Leszar mindenkit és mindent, de ha egy cica veszélybe kerül a fán akkor rutinból fűrészeli el a fa törzsét. Ő már túl van mindenen, nem lehet neki újat mutatni, de mégis mindig sikerül neki újat mutatni amitől aztán kurva dühös lesz. Mindenki utálja őt, de csak azért mert mindenki szereti.

Jellemzői: állandóan borostás, cigizik és alkoholista is, de a film közepére már csak cigizik és viccesen emlékszik vissza alkoholista korszakára. Már elvált vagy válófélben van, és a gyerektartás miatt állandóan bosszankodik. Mindig kapunk egy drámai jelenetet amiben a feleséggel veszekszik, vagy elmeséli a sztoriját a főhős vicces (általában néger) segédjének. 

A ruhái mindig véresek vagy leszakadnak róla a film közben, bármi legyen rajta az biztos megfog sérülni. Keresztüllövik, leszúrják, meggyújtják de megy előre és mindenkit legyak, de ha megvágja a kezét és bekötözik úgy elkezd sikoltozni mint egy fürdős kurva. A rendőrfönökkel mindig veszekszik, minden szabályzatot felrúg de mindig elnézik ezt neki. A kocsijában általában a darfúri konfliktus megoldására elegendő fegyverzet van. A főhősnek mindig van aktája! Ami mindig a főgenya kezébe kerül és ebből kiderül, hogy a főhős szarta a zöld sapkásokat, és tengerészgyalogosokat evett reggelire, és annyi kitüntetése van, mint egy egész májusi felvonulásnak összesen. A főhős fegyvervezet kifogyhatatlan tárral rendelkezik, kivéve akkor amikor nagyon kell. 

A főhősre bármilyen harcművészt szabadítasz, azt biztos leveri a kocsmai stílusával, tök mindegy milyen öves nagymester. A főgenyát mindig viccesen öli meg, zárópoén nélkül nincs akció. Egyébként nyugodt ember, de mindig meghal a barátja, kertésze, gyógyszerésze, kutyája és ettől nagyon ideges lesz. Ilyenkor csapkod az asztalra, és odadobja a jelvényét a fönöknek és elindul igazságot osztani. Mindig van egy kollégája akit csak úgy leüt, a végén ez a kollégája is megbocsát és segít is neki. 

Tipikus mondatok:

1. Ha elkapom garantálom nem éli túl. 

2. Ereszd ki a gőzt! 

3. Leszarom engem ez nem érdekel már. 

4. Kinyírta a barátomat, most elkapom a rohadékot. 

5. Csak ennyit tudsz?

Előfordulási hely: amerikai nagyvárosok, amerikai erdők mélyén faházban, kocsmákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://radioaktivrozmar.blog.hu/api/trackback/id/tr302952805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A balatoni hiéna 2011.06.03. 13:03:52

ideköltözött a zskategoria.blog, vagy mi?

T. Norbert 2011.06.04. 08:25:48

Ne haragudj, de ez mi akar lenni? Csak úgy lemásoltad Winston egyik postját a zskategoria.blog.hu-ról?
süti beállítások módosítása