Hatalmas, erős, veszélyes, bölcs, radióaktív.

A radioaktív rozmár, avagy az állatvilág Chuck Norris-a:

 

Ez a rövid ismertető segít betekintést nyerni, az univerzum, egy egyenlőre csak szűk körben ismert, de annál hatalmasabb életformájának mibenlétébe.
A mai világ csupa rejtély, és a tudomány bármilyen gyorsan is fejlődik, mindig lesznek megválaszolatlan kérdések. Egy bátor csapat, Németh Andor és segítői, Skublics Gergő és Liszta Róbert azonban megkísérelték megválaszolni az összes kérdést. Sikerült nekik.
Hogy honnan az elszántság? Honnan az akaratérő, a kitartó kutatáshoz? Chuck Norris-tól. Ő, fajunk legnagyobbika adta az utasítást, hogy kutassak. Így találtak rá, erre a rejtőzködő élőlényre, amely úgy befolyásolja mindennapjainkat, ahogy mi azt nem is sejtjük. Változatos képességeit, és hatalmát eddig nem sikerült felmérni a tudósoknak, de biztos, hogy képesek irányítani az időjárást, a villanykörték élettartamát, valamint a lifteket. Az emberiséget megajándékozták a kerékkel, a kiflivel, a német pornóval, valamint a vakarózás képességével.
Mára, a radióaktív rozmárok létezése, nem csak hogy tény, de tagadása több országban tiltott. Ez a felfedezés, nem csak az élet keletkezésére, de némely, több ezer éves teológiai kérdésre is választ, magyarázatot ad. Megkezdődött a világvallások hanyatlása, amerikai, svájci tudósok, és Ashton Kutcher is egyetértenek abban, hogy 2015-re a katolicizmus, az iszlám, és a többi mai vallás, teljesen el fog tűnni, csak a Rozmárkultusz marad.
A csapatot több Nobel-díjra is jelölték, a munkássága elismerése képpen, de mindez eltörpül ahhoz képest, hogy Chuck Norris megadta nekik a telefonszámát.

 


Az alábbi 7 pontban, segítséget nyújtunk, eme fenséges élőlény elképzeléséhez.
(Az instrukciókat, és a válaszokat maga Német Andor írta!)

 

1. Képzelj el egy elefántot. Na, ha elképzelted, akkor jó, mer kurvára nem olyan!
2. Inkább képzelj el egy kardfogú tigrist, lábak nélkül, és zöldben! Na, ilyen egy radioaktív rozmár!
3. Természetes ellensége, a háromlábú macska!
4. Tápláléka: általában tesco gazdaságos rohamdroid, de ha nagyon, éhes bármit megeszik, például jéghegyeket, felhőket, vagy az űrt.
5. Egy kifejlett példány, 1.5-2 méter magas, és 5-6 méter hosszú.
6. Évente négyszer ellik, egy utódot.
7. Természetes élőhelye: Titkos.

 

 

 

 

Kérdések, melyen gyakran felmerülnek, a radióaktív rozmárokkal kapcsolatban:

 

 1. kérdés: Milyen ősállatoktól származnak a radioaktív rozmárok?
2. kérdés: Mi történik, ha a radioaktív rozmárok testére cukrozott tojáshab kerül?
3. kérdés: Hogy szaporodnak?
4. kérdés: Mi történik a radioaktív rozmárral ha alkoholt itatunk vele?
5. kérdés: A nőstényeket hogy különböztetjük meg a hímektől eme királyi faj nemes példányai között?
6. kérdés: a radioaktív rozmárok hisznek a télapó / húsvéti nyuszi létezésében? És egyúttal ők tartanak szülinapot / névnapot?
7. kérdés: esetleg elképzelhető, hogy 10-20 év múlva mindannyiunk kertjében lehet egy betanított, házőrző kis kedvenc radioaktív rozmár? 

 

 

 

 

1. válasz: A radioaktív rozmárok, az ősrobbanás óta léteznek, ezek az állatok nem származnak semmi féle ősállattól, bár kétségtelen, hogy van pár közös vonásuk, az afrikai ganéjtúró villámarcú-törpeharcsákkal, de nem mondhatjuk biztosra, hogy ennek a fajnak a leszármazottjai. Jelenleg elfogadott álláspont: a radioaktív rozmárok, az ősrobbanásból keletkeztek!

 

2. válasz: Ezt a kísérletet sajnos csak egyszer tudtam véghezvinni, mivel amint ráöntöttem a cukrozott tojáshabot, a radioaktív rozmár testére, az agresszívvá vált, és a nézésével egy apokalipszist idézett elő, de szerencsére ebből a világ semmit nem érzékelt, mert egy régi jó barátom, név szerint Chuck Norris a gondolatával megszüntette az apokalipszis folyamatát.

 

3. válasz: Szaporásuk egyszerű, amikor kedvük támad szexelnek, és abból általában utód jön létre. Évente 4-szer vagy 5-ször játszódik le ez a folyamat. Az utód kihordásához 1 hónap kell, és furcsa módon az anya kihányja a kicsinyét!

 

4. válasz: Ha egy radioaktív rozmárral alkoholt itatsz. egy kis időre (kb. 1-2 napra) elveszti radioaktivitását, és eszméletét is, de miután felébred, megkeresi, és megöli azt a lényt, amelyik alkoholt itatott vele. Engem is megakartak ölni, a kísérlet után, de a szomszédom különleges képességű, 3 lábú macskája megmentette az életemet.

 

5. válasz: Csak két megkülönböztető jel van. A hímek 2.5 méter hosszú és 1 méter átmérőjű hímvesszővel rendelkeznek. A másik jel nehezebben észrevehető. a nőstényeknek 6 szőrszállal több van a fülükben. mint a hímeknek.

 

 6. válasz: Nem, ők csak egy dologban hisznek, és az Chuck Norris keresztanyjának a térdkalácsa!

 

7. válasz: Elképzelhető. Az én kertemben, már van is egy egész radioaktív rozmárcsalád, csak fontos hogy ne hergeljük őket, mert ha idegesek, akkor kiszámíthatatlanok. A múltkor például az egy példányt, ki kellet lőnöm az űrbe, mert annyira ideges lett, hogy el akarta pusztítani az egész világot, amit egyébként simán megtehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radioaktivrozmar.blog.hu/api/trackback/id/tr342625958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása