újabb felfedezések

 2011.02.23. 20:15

Egy 7 és fél éves kutatás után újabb információkat tudhatunk meg a radioaktívrozmároktól.
Köztudott hogy nehéz ezt a fajt lencsevégre kapni de egy kutatócsoportnak sikerült.

A kutatás szerint a radioaktív rozmárok olyan különleges lények amik képesek levegő nélkül is élni, ennek ellenére van kopoltyújuk és tüdejük is. Kiderült az is hogy bőrök egyenlőre ismeretlen anyagból van de azt tudni lehet róla hogy lepergeti a vizet, ellen áll 13000 celsius fokig a hőnek és -2000 celsius fokig a hidegnek is. Emellett olyan vastag és kemény bőrük van hogy Chuck Norrisnak a vasárnapi borostája sem képes áthatolni rajta.
Ez alatt a 7 és fél év alatt megfigyelték a radioaktív rozmárok életét és megtudták hogy ez a faj képes az alakváltásra annak érdekében hogy senki ne ismerje fel őket. Ezt a képességet zsákmányszerzésre és szexuális vágyuk kielégítésére is használják egyaránt.

Pár kép is napvilágot látott.
Az első képen éppen el akarnak fogni egy vagyis az egyetlen létező olyan példányt ami értelmi fogyatékkal rendelkezik, ezért ez az egyetlen példány nem tud gondolattal apokalipszist előidézni,de elfogás közben megvadult és így is több ember bele halt a küzdelembe.
Ahogy a képen is látható óriás fogakkal rendelkezik, ezt csak 2 dologra használja: 1.Hogy a nagyobb zsákmányait elejtse (pl.:bálna, elefánt vagy tyronasaurus rex). A 2. Dolog hogy megtudja törni a jeget az északi sarkon és tudjon közlekedni.

Miután sikerült elfogni a példányt hermetikusan lezárták és megbénították saját ürülékének szagával. Ugyanis az képes mozdulatlanná tenni őket ezért amikor nagy dolguk akad kimennek az űrbe hogy elvégezzék azt, nehogy lebénuljanak.
Sajnos nem tudták jobban megvizsgálni az elfogott példányt, mert a társai kiszabadították és csak Chuck Norrisnak és egy 3 lábú macskának köszönheti hogy nem követelt ember áldozatokat.



Ezen a képen éppen egy átalakulásban lévő rozmárt látunk. Vizsgálatok szerint azért akart békává változni mert éppen akkor egy kihalófélben lévő békafajnak volt párosodási időszakja. Ezek a békák jó baráti viszonyt ápolnak a radioaktív rozmárokkal és a rozmárok úgy gondolták, hogy megmentik ezt a békafajt a kihalástól. Utólag kiderült, sikertült megcsinálni. Azt is megtudtuk, hogy a radiaktív rozmár békává változva egyszeri nem aktusból több ezer békát képes nemzeni.

 

Szintén egy átalakulóban lévő radioaktív rozmár látható a képen. Ez az egyed azért alakul éppen vizilóvá, mert köztudott, hogy a vizilovak utálják a radioakív rozmárokat és az a hír járja hogy a vizilovak valami tervet szövögetnek a radioaktív rozmárok számának csökkentése érdekében(ez úgysem valósulhat meg mer a radioaktivitás megöli a vizilovakat). Ez a különleges példány aki olyan a radioaktív rozmárok között mint Chuck Norris az emberek között, vette a bátorságot, átalakult vizilóvá és beépült közéjük hogy kiderítse mit is terveznek a vizilovak.

Itt egy teljesen átalakult példány látható. A való életben nem látni hogy ő egy radio aktív rozmár, de a NASA kifejlesztett egy különleges infra sugarat amivel felismerhető egy átalakult példány is. Ez akinek nem menne, egy papagájjá alakult példány. Átalakulásának oka nagyon egyszerű. Az a célja hogy ne engedje a kalózokat az északi sark felé hajózni nehogy észrevegyenek egy radioaktív rozmárt, emellett az elsődleges célja hogy az égen repülve fellelje a 3 lábú macskák titkos élő helyét és hogy kiderítse Michael Jackson vajon azért akart fehér lenni mert rasszista volt?





Zárásul még pár adat erről a különleges példányról:

- Utálják a Barátok köztöt és a ValóVilágot. A Barátok közt szabotálását el is kezdték Magdi anyus eltávolításával.
- Nem szeretnek plitizálni, de tudnak! (Azért nem ők irányítják a világot, mert úgy túl tökéletes lenn.)
- A radioaktív rozmárok Február 22-én elmennek nyaralni a napra és keren 2 és fél hónapot töltenek ott.
 

KORÁBBI INFORMÁCIÓK: http://radioaktivrozmar.blog.hu/2011/01/30/amit_eddig_nemtudtal_es_nem_merted_megkerdezni_a_radioaktiv_rozmarokrol


 

A bejegyzés trackback címe:

https://radioaktivrozmar.blog.hu/api/trackback/id/tr992684972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása