mobiltelefon és kenyér:D

 2011.03.15. 12:23

Bizonyára hallotta már mindenki, hogy idén a liszt ára akár 30-40%-kal emelkedhet, úgyhogy felkészülhetünk a 400 Ft-os kenyérre. Az is köztudott, hogy a mobiltelefonok ára évek óta folyamatosan zuhan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi következik ebből? Hamarosan 1GB memória tápértéke az árához viszonyítva nagyobb lesz, mint 1kg kenyéré. Tehát a brilliáns észrevétel, mellyel csökkenthetjük az élelemre kiadott pénzt:

Együnk mobilt!

 

Az ötleten felbuzdulva szeretnénk egy recepttel kedveskedni olvasóinknak:

iPhone-saláta fülhallgatóval

Hozzávalók:

1 db kicsontozott iPhone (lehetőleg 4. Ha nincs, akár egy olcsóbb mobil is megteszi, pl. régi Siemens)
2 evőkanál Bluetooth fülhallgató (fekete)
1 fejessaláta
fél deci olívaolaj
ugyanennyi sznobság
só, bors

Elkészítés:

A telefont fél óráig áztassuk hideg vízbe, melyben előtte gondosan elkevertük a sznobságot. Vigyázzunk, nehogy kifelejtsük ezt az értékes hozzávalót, mert az iPhone elképzelhetetlen sznobság nélkül. Utána vegyük ki a vízből és húzzuk le a héját. (Az akkumulátort nehogy bennefelejtsük, mert nem egészséges megenni!) Ezután lassú tűzön pirítsuk meg a fülhallgatókat, amíg el nem kezdenek kipattogni. Vegyük le a tűzről, és keverjük össze a fejessalátával és az olajjal. Sózzuk, borsozzuk, majd tegyük bele a bárddal apróra vágott iPhone-t. Önteltséggel, beképzeltséggel tálaljuk.

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://radioaktivrozmar.blog.hu/api/trackback/id/tr222741270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása